ANIMAC 2023

Inici Projectes Next Generation Paeria Projectes no concedits ANIMAC 2023

Descripció

Animac, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, és un esdeveniment cultural sense ànim de lucre organitzat per la Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de Lleida, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Nascuda l’any 1996, la mostra ha consolidat el seu estil independent i artístic, convertint-se en un dels referents dins dels esdeveniments dedicats a l’animació.

Animac busca els artistes que utilitzen l’animació com a eina d’expressió personal i artística. Que van més enllà dels límits de la narrativa tradicional i que realitzen obres atrevides i plenes d’energia que porten el potencial expressiu al seu límit.

És un punt de trobada per a artistes, estudiants i amants de l’animació. Un laboratori on es creen les idees i s’estableixen les relacions entre diferents disciplines artístiques.

L’edició del 2023 ha homenatjat la creativitat Llatinoamericana, amb el títol LatAm BOOM!

Convocatòria d’ajudes per a l’organització de festivals i certàmens durant el 2023.
Inversió Import demanat: 36.994,65 €
Data presentació 11/04/2023
Resolució provisional 19/07/23
Denegada, en llista d'espera.
Convocat per Unió Europea – Next Generation EU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i Institut de la Cinematografia i de les Artes Audiovisuals - Ministeri de Cultura i Esport.

Enllaços relacionats

paeria.cat