Proposta de millora de les instal·lacions del pavelló Onze de Setembre en accessibilitat i eficiència energètica

Inici Projectes Next Generation Paeria Projectes no concedits Proposta de millora de les instal·lacions del pavelló Onze de Setembre en accessibilitat i eficiència energètica

Descripció

El projecte per a la millora i optimització del pavelló Onze de Setembre consisteix en treballs per afavorir l’accessibilitat, l’eficiència energètica, la digitalització i la comunicació. Es proposa la millora en l’accés al pavelló, amb escales i rampa d’accés principal, així com en els serveis per a les persones amb mobilitat reduïda.

Es contempla la implementació de sistemes d’instal·lacions que permeten una millora en l’eficiència energètica, amb aerotèrmia i plaques solars i també es projecta una millora de la ventilació als vestuaris i una millora als dipòsits d’aigua. En conjunt, les actuacions en l’eficiència energètica aporten una reducció del consum energètic del 40%.

La proposta recull el disseny d’un sistema de cobertura predictiva que permet una xarxa wifi adequada al pavelló amb punts d’accés i antenes, tant omnidireccionals com direccionals. Així mateix es proposa un sistema de retransmissió en streaming mitjançant tecnologia automatitzada i càmeres amb intel·ligència artificial.

Convocatòria De subvencions i ajudes del Consell Superior d’Esports a entitats públiques titulars d’infraestructures per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible, a càrrec dels fons europeus del PRTR.
Inversió Import del projecte: 872.410 €
Import demanat: 872.410 €
Data presentació 08/08/2023
Resolució provisional Denegat - 11/03/2024
Procés
  • Redacció del projecte: Fet.
  • Concessió del projecte: No iniciat.
  • Execució: No iniciat.
Convocat per Unió Europea – Next Generation EU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i Ministeri Cultura i Esport – Consell Superior d’Esports.

paeria.cat