Programa Primera Experiència a l’Administració Pública

Inici Projectes Projectes Next Generation d’Organismes Vinculats Paeria  Projectes no concedits Programa Primera Experiència a l’Administració Pública

Descripció

El programa Primera experiència es destina a joves d’entre 16 i 30 anys amb l’objectiu d’ajudar a adquirir competències i habilitats professionals a través d’una experiència laboral a l’Administració Pública.

Les persones joves que participaran en el programa seran acollides en diferents departaments de l’Ajuntament de Lleida, concretament s’adscriuran a la Regidoria d’Agenda Urbana i Espai Agrari, a la Regidoria de Sostenibilitat, a l’Àrea d’Informàtica de l’Ajuntament i a l’IMO. Subscriuran un contracte de 12 mesos de durada, a temps complet, amb l’IMO.

Se sol·liciten 6 contractes, d’un any de durada, distribuïts de la següent manera segons el tipus d’ocupació:

Ocupacions verdes:

  • 1 tècnic/a rehabilitació energètica de l’habitatge. S’incorporarà a l’equip tècnic que desenvolupa estudis previs i projectes a presentar als ajuts Next Generation per a la rehabilitació d’edificis en clau energètica.
  • 1 tècnic/a d’espais verds. Participarà en l’elaboració d’una base de dades de GIS dels espais verds de Lleida i de les actuacions i necessitats dels contractes de manteniment. 

Ocupacions en competències digitals:

  • 1 tècnic/a auxiliar de serveis digitals. Participarà en els projectes Next Generation adjudicats que incloguin instal·lació d’elements TIC (Cultura, Urbanisme, Economia) i en projectes de documentació de les instal·lacions TIC de l’Ajuntament.
  • 1 gestor/a de continguts digitals. Participarà en els projectes de l’aula virtual de l’IMO per tal de fer el seguiment i suport en el desenvolupament de continguts, així com la selecció, elaboració i adaptació de materials, mitjans i recursos didàctics digitals i suport en la tutorització i dinamització de les accions formatives per l’ocupació.
  • 1 analista de dades. Formarà part de l’equip que gestiona els aplicatius amb què es recull la informació que genera l’IMO per tal de millorar-ne el tractament que se’n fa i poder extreure coneixement útil a l’organització a l’hora de fer prediccions de tendències en l’àmbit de l’ocupació i la formació mitjançant el seguiment d’indicadors, anàlisis estadístiques de la base de dades, elaboració de gràfiques, taules i informes de resultats.

Ocupacions generals:

  • 1 treballador/a social. S’incorporarà a l’Equip Multidisciplinari de Suport portant a terme les accions d’acompanyament especialitzat i de suport sociolaboral de les persones amb discapacitat del Centre Especial de Treball de l’IMO.
Presentat per l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí.
Convocatòria Programa de primera experiència professional en les administracions públiques, de contractació de persones joves aturades al si dels serveis prestats per aquestes administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU (SOC – PRIMERA EXPERIÈNCIA) (ref. BDNS 709193).
Inversió Import del projecte: 181.950,36 €
Import demanat: 181.950,36 €
Data presentació 06/09/2023
Resolució definitiva 15/12/2023 - denegat
Finalització del projecte (durada contractes 12 mesos)
Convocat per Unió Europea – Next Generation EU,
Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
Logo Unió Europea NextGeneration
Logo PRTR
Ministerio de Cultura y Deporte, Gobierno de España - INAEM - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Edifici de La Llotja de Lleida.

paeria.cat