Compra a Lleida

Inici Projectes Next Generation Lleida  Projectes concedits i no concedits de Next Generation Lleida Compra a Lleida

Descripció

“Compra a Lleida” va en consonància a algunes de les directrius que es desprenen del Pla Estratègic de Turisme de Lleida 2022-2025 i, en aquesta direcció, l’objectiu és captar nous models de turisme familiar, Double Income No Kids, (DINKS) o Best Agers, per motivar, entre altres activitats, la compra. A la ciutat de Lleida, les principals zones comercials coincideixen amb les zones amb més recursos turístics de tota tipologia.

S’hi han planificat les següents accions:

  • Nou canal de comunicació en forma de Chatbot, per connectar qualsevol persona visitant amb l’oferta comercial.
  • Implementació d’un sistema de videoseguretat a l’Eix comercial a partir de sistemes d’informació i seguretat intel·ligent.
  • Promoció de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, (APEU) i augmentar la projecció d’aquestes àrees fins a 3 zones de la ciutat.
  • Incorporació de sistemes de Business Intelligence, (BI), que permetin incrementar el coneixement del perfil comercial de les persones que visiten la ciutat per poder dissenyar activitats i estratègies que generin major impacte econòmic.
  • Implantació d’una plataforma de comunicació online i ontime (en línia i a l’hora) a partir d’una APP mòbil que connectaria els serveis de la Paeria amb la ciutadania, el teixit associatiu i el comerç.
  • Ampliar l’espai per a vianants a la rambla de Ferran, millorant l’accessibilitat, complementant l’oferta comercial i embellint l’espai.
Convocatòria d’ajudes per a l’enfortiment de l’activitat comercial en zones turístiques.
Inversió Import del projecte: 1.780.233,80 €
Import demanat: 1.424.187,04 €
Data presentació 05/08/2022
Resolució definitiva 09/01/2023
Convocat per la Unió Europea – Next Generation EU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

paeria.cat