Projecte Impuls digital

Inici Projectes Projectes Next Generation d’Organismes Vinculats Paeria  Projectes presentats Projecte Impuls digital

Descripció

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí opta a la subvenció destinada a l’Impuls digital a l’educació. S’han presentat accions a les següents línies subvencionables:

  • Línia 1 – “Formació en CDD”. Projectes de formació per garantir l’adquisició de competències digitals dels docents.
  • Línia 3 – “Trencant motlles”. Projectes de comunicació i difusió per donar a conèixer el procés de transformació i digitalització dels centres educatius, així com els seus plans estratègics. Aquesta línia està especialment pensada per impulsar els processos de creació de recursos i materials innovadors en tots els àmbits digitals vinculats als actes de comunicació i difusió.

L’objectiu del projecte és accelerar la transformació en clau digital del sistema educatiu català, per adaptar-lo a les necessitats derivades de les transformacions socials i econòmiques.

Convocatòria Convocatòria de subvencions del Departament d'Educació per a l'Impuls digital a l'educació en el marc del component 19 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea - Next Generation EU.
Inversió Import del projecte: 94.686,98 €
Import demanat: 94.686,98 €
Data presentació 27/03/2023
Finalització del projecte 30/04/2024
Procés
  • Redacció del projecte: Fet.
  • Aprovació del projecte: Pendent.
  • Licitació: Pendent.
  • Execució: Pendent.
Convocat per Unió Europea – Next Generation EU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

paeria.cat